/>
Design op maat voor je webwinkel

Design is de onderscheidende factor voor een webinkel. Hierom laten we ons niet beperken door een template, maar ontwerpen de webwinkel helemaal op maat rondom jouw wensen. Lees hieronder waar we op letten en hoe we dit aanpakken.

Design rondom jouw merk en stijl

Online winkelen is voor een groot deel beleving. Net als in een gewone winkel kijkt een bezoeker of jouw webwinkel past bij hem of haar. Design speelt daar een essentiele rol in. Al bij het zien van de homepage moet de bezoeker al het gevoel hebben op de juiste plek te zijn. Door het juiste gebruik van kleuren, beelden, indeling en de kleine details zetten we een sfeer neer die jouw merk overbrengt. Dat design wordt consistent naar alle andere onderdelen van de website doorgezet.

Design, klantbeleving en conversie

Overtuigd door het design, de sfeer en het algemene merk begint een bezoeker je webwinkel te verkennen. Dan gaat de manier waarop design en functionaliteit samenwerken een grote rol spelen. Werkt alles intuitief? Past de manier van winkelen bij jouw merk? Gaat het snel genoeg en werkt het ook op mijn mobiel? Allemaal vragen waar wij ons mee bezig houden bij het opzetten van de webinkel.

Als bezoeker van jouw webwinkel valt het je niet direct op. Een webwinkel is prettig of niet. De mening die je ongemerkt vormt komt voort uit allemaal kleine details. Details waar wij aandacht aan besteden zodat bezoekers ook echt klanten worden.

Productpagina's binnen je webwinkel

De plek waar sfeer, design en functionaliteit bij elkaar komen zijn de productpagina's. Hier kan jouw webwinkel zich onderscheiden. Ligt de focus op het uiterlijk, zoals bij kleding of cosmetica? Dan ontwerpen we een pagina met veel ruimte voor foto's. Spelen (technische) details juist een grote rol, zoals bij electronica? Dan kijken we hoe we al die informatie overzichtelijk op één pagina zetten. Stunten met de prijzen? Dan zetten we de prijzen opvallend neer, zonder afbreuk te doen aan het design. 

Contact / offerte aanvraag

Zou je graag vandaag nog beginnen of ben je juist nog aan het orienteren? In welke fase van voorbereiden je ook zit, we denken graag met je mee. Van wat ideeën, tot een inschatting van de kosten tot een volledig uitgewerkte offerte.

Al onze webwinkels draaien op Content Power - Bekijk ook andere websites: