/>
Prijzen en facturatie

Je wilt uiteindelijk ook wat verdienen aan je webwinkel. Je moet er dus op kunnen vertrouwen dat de prijzen, kortingen, BTW en facturatie klopt. Daarom stemmen we deze precies af op jouw situatie.

Eenvoudig beheer van prijzen

Prijzen bij je producten invoeren en aanpassen kan eenvoudig via de back-end. Het is echter ook mogelijk om dit te doen via de front-end. Zie je dus een prijs op een productpagina die niet (meer) klopt, dan kan je die daar direct aanpassen.

Productprijzen via Excel aanpassen

Zodra je webwinkel groter wordt gaat het steeds meer tijd kosten de prijzen bij het te houden. Daarom bieden wij de optie aan om prijzen aan te passen via Excel. Download het bestand met de prijzen, pas de prijzen aan en upload het bestand weer.

Verzendkosten

Naast de kosten voor de producten heb je natuurlijk ook altijd de kosten van het verzenden. Deze moeten dus doorberekend worden aan de klanten. Omdat het per webwinkel verschilt wat de verzendkosten zouden moeten zijn, kan je deze zelf opgeven en aanpassen.

Je kan er ook voor kiezen boven een bepaald bedrag de verzendkosten niet meer te rekenen. Vanaf welk bedrag dit zou moeten zijn kan je zelf opgeven.

Kortingscodes

Summersales, voorraad opruimen of klantenbinding. Er zijn talloze situaties waar in het gebruik van kortingscodes je webwinkel kunnen laten groeien.

In de back-end kan je deze kortingscodes eenvoudig beheren. Geef een code op en bepaal hoe veel procent korting deze geeft. De code wordt dan onmiddelijk actief.

Wel of geen BTW in je prijs verekenen

Afhankelijk of je levert aan consumenten of bedrijven is het wel of niet gebruikelijk de prijzen inclusief BTW te tonen. Daarom kan je bij je webwinkel vooraf aangeven of je de prijzen in zult voeren in- of exclusief BTW. De weergave, berekeningen, overzichten en facturen houden hier rekening mee. De BTW zal in beide gevallen alsnog berekend en getoond worden.

Facturatie en nummering

Na elke betaling genereert en verstuurt de webwinkel een factuur. Deze is voorzien van jouw huisstijl.

Het is belangrijk een duidelijk onderscheid te maken tussen deze facturen en de overige facturen die je verstuurd. Beide moeten een sluitende reeks vormen in nummering. Daarom heb je binnen het systeem de mogelijkheid de factuurnummers te voorzien van duidelijke te onderscheiden reeks. Belastingdienst ook weer blij.

Contact / offerte aanvraag

Zou je graag vandaag nog beginnen of ben je juist nog aan het orienteren? In welke fase van voorbereiden je ook zit, we denken graag met je mee. Van wat ideeën, tot een inschatting van de kosten tot een volledig uitgewerkte offerte.

Al onze webwinkels draaien op Webanizr - Bekijk ook andere websites: